Rug ontharen: regel het voortaan gewoon zelf

 In Blog

De baard is weer helemaal terug in het straatbeeld, (een beetje) borsthaar wordt over het algemeen goed gewaardeerd en zelfs bij schaamhaar wordt er vaker ‘getrimd’ dan geschoren. Toch blijft rughaar het ‘zwarte schaap’ onder de lichaamsbeharing. Het is simpelweg ‘not done’ en een echte moodkiller om een harig vachtje op de rug te hebben. Waarom? Wij weten het ook niet. Gelukkig is je rug ontharen tegenwoordig een fluitje van een cent. Met de baKblade heb je binnen korte tijd een spekgladde en heerlijk zachte rug. Groot voordeel: je kan het gewoon zelf doen en bent niet afhankelijk van de hulp van een ander.

Afhankelijk van de hulp van een ander

Rughaar verwijderen is jarenlang ongemakkelijk, pijnlijk en duur geweest. De methoden hadden stuk voor stuk grote nadelen en als gemeenschappelijk kenmerk dat je afhankelijk bent van de hulp van een ander. En laten we eerlijk zijn: een ander vragen om jouw rug te ontharen is op z’n zachts gezegd ongemakkelijk. De enige ‘doe-het-zelf’ oplossing was zelf met een scheerapparaat proberen je eigen rug te bereiken. Een onmogelijke opgave waarbij het risico op verrekkingen en andere spierblessures levensgroot aanwezig is.

Ontharen rug: harsen is pijnlijk en duur

De meest populaire methode om rugharen te verwijderen is je rug harsen. En laten we eerlijk zijn: het is waardeloos. De kans is levensgroot dat je partner en/of moeder de techniek niet goed beheersen waardoor je ondraaglijke pijn moet doorstaan en als een oorlogsslachtoffer uit de behandeling komt. Als je het door een schoonheidsspecialiste laat doen is het nog steeds geen pretje. Daarnaast is het behoorlijk duur. Je bent zo drie tientjes voor een sessie kwijt. En wanneer ga je voor de volgende behandeling? Juist, op het moment dat je rughaar weer lang genoeg is. Dat je ondertussen alweer 3 weken met (voelbare) beharing op je rug hebt rondgelopen is natuurlijk ronduit vervelend.

Rug laseren: extreem duur en de helft van het haar blijft gewoon zitten

Je rughaar definitief verwijderen door middel van laserbehandelingen kost je een rib uit je lijf. Je bent letterlijk duizenden euro’s verder en het resultaat is zelden bevredigend. Er blijven namelijk altijd haren terugkomen en uiteindelijk komt het regelmatig voor dat je een jaar na dato nog steeds met een flinke vacht op je rug zit. Een dramatisch eindresultaat voor zo’n extreem dure investering. Denk dus goed na voor je je rug haar laat laseren

Ontharen rug? Sla ontharingscrème alsjeblieft over

Over ontharingscrème willen we het eigenlijk niet eens hebben. Het is chemische rommel, je maakt er gegarandeerd een smeerboel van, het kost veel tijd, je bent afhankelijk van de hulp van een ander en het eindresultaat is bijna altijd onbevredigend. Ontharingscrème is simpelweg een slechte uitvinding die alleen met behulp van veel marketing zijn weg heeft weten te vinden in Nederland.

Je rug ontharen? De ‘doe-het-zelf’ oplossing uit Amerika is nu verkrijgbaar

Zoals gewoonlijk loopt Nederland enkele jaren achter op Amerika. Met het rug ontharen is dit niet anders. Honderdduizenden behaarde Amerikanen maken wekelijks gebruik van de baKblade. Een gepatenteerd scheermes (dryGLIDE™ technologie) met een ergonomisch design waarmee je binnen een mum van tijd je eigen rug kan scheren. De populariteit blijkt wel als we kijken naar de beoordelingen op Amazon.com (de Amerikaanse variant van Bol.com). Hier krijgt de baKblade maar liefst 4,7 van de 5 sterren op basis van meer dan 750 (!) beoordelingen. De baKblade is in Amerika zo populair dat iamalpham. – de heersende website van de legendarische Aaron Marino – er deze video over heeft gemaakt.

De voordelen op een rij

De baKblade heeft een groot aantal voordelen. Je kunt het zowel droog als nat (onder de douche) gebruiken. De baKblade roest namelijk niet. Scheerschuim en batterijen zijn niet nodig. De baKblade is bovendien 3 keer zo breed als een normaal scheermes waardoor je in recordtijd je rug kunt ontharen. Je hoeft niet bang te zijn voor ongelukjes. De baKblade is pijnloos en beveiligd tegen snij-ongelukjes.

Rug ontharen

Een glad resultaat met de baKblade

Maak van je rug ontharen geen big deal

Wij kunnen je alleen maar adviseren om van je rug ontharen geen ‘big deal’ te maken. Scheer je rug 2 keer per week met de baKblade en het kost je niet meer dan 10 minuten in totaal. Bovendien ben je altijd verzekerd van een gladde rug. Zo simpel kan het zijn. Als je meer wilt weten kunnen wij je adviseren om je eens te verdiepen in de video reviews van gebruikers en de veelgestelde vragen eens te lezen. De baKblade kopen kan in onze shop! Bedankt voor het lezen en wij wensen je een gladde toekomst toe!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0