VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur gewoon een mailtje naar info@bakblade.nl

Waarom zou ik mijn rughaar verwijderen?

Het is uiteraard een persoonlijke keuze om je rughaar wel of niet te verwijderen. In algemene zin kunnen we zeggen dat er een taboe heerst op rughaar en dat er vaak negatief op wordt gereageerd. Uit ons eigen klantenonderzoek blijkt bijvoorbeeld dat mannen met rughaar zich geremd voelen bij het dragen van badkleding en tijdens intieme contacten. De baKblade 2.0 maakt het mogelijk om dit probleem snel, eenvoudig en doeltreffend op te lossen.

Hoe vaak moet ik mijn rughaar scheren?

Dat mag je uiteraard helemaal zelf weten. De meeste gebruikers scheren hun rug 1 tot 2 keer per week. Dit kost je in totaal slechts 5 tot 10 minuten en je bent de hele week verzekerd van een gladde rug.

Is het moeilijk om de baKblade 2.0 te gebruiken?

Het gebruik van de baKblade is extreem eenvoudig. Als je met een rugkrabber overweg kan, dan is de baKblade voor jou ook geen probleem. De blades zorgen gegarandeerd voor een glad resultaat en zijn bovendien beveiligd tegen snij-ongelukjes Uiteraard ontvang je van ons na aankoop instructies om het meest gladde resultaat te bereiken.

Krijg ik meer rughaar als ik het scheer?

NEE. Dit is een fabeltje. De hoeveelheid rughaar blijft gewoon hetzelfde. Ook de dikte van het haar en de groeisnelheid veranderen niet.

Hoe lang gaan de blades mee?

Dit is mede afhankelijk van hoeveel rughaar je hebt en hoe vaak je de baKblade 2.0 gebruikt. In het algemeen blijven de blades in elk geval 10 tot 12 scheerbeurten (circa 1 tot 2 maanden) scherp. Hierna kun je de blades heel eenvoudig vervangen.

Wat is de DryrGLIDE™ technologie?

De gepatenteerde baKblade 2.0 scheermesjes met dryGLIDE™ technologie zijn speciaal ontworpen om het lichaamshaar – dat vaak minder stug is dan het haar op het gezicht – succesvol te verwijderen. Daarnaast heeft de baKblade 2.0 een lichte wrijving met het huidoppervlak wat het mogelijk maakt om zowel droog als nat te scheren. De keuze is aan jou!

Wordt mijn bestelling discreet verstuurd?

Daar kunnen we duidelijk over zijn: JA! Jouw product wordt binnen twee werkdagen via PostNL verzonden. Inclusief track&trace code en in een discrete verpakking. Maak je dus geen zorgen om die nieuwsgierige buren.

BESTEL VANDAAG NOG JOUW BAKBLADE 2.0!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0