BETAALMOGELIJKHEDEN

iDEAL
De snelste manier van betaling is via iDEAL. Door middel van dit systeem kunt u het bedrag via internetbankieren betalen. Hierna kunnen wij direct tot levering overgaan. Voor meer informatie over iDEAL klik je hier. De iDEAL betaling wordt uitgevoerd door PayPro, onze betaalprovider.

PayPal
Door middel van PayPal kun je met je betaalrekening of creditcard betalen. Je kunt je via paypal.com aanmelden om een PayPal-rekening te openen. Hieraan worden je gegevens gekoppeld en na goedkeuring van de betaling, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je bankrekening of creditcard.

Creditcard
Betaal direct met je creditcard. De transacties worden verwerkt door onze betaalprovider PayPro.

Bancontact Mr. Cash
Bancontact Mr. Cash is een Belgisch betaalsysteem dat in 1979 is ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de voormalige ASLK oftewel Fortis, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het iDEAL-betaalsysteem in Nederland.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.bakblade.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de ‘AfterPay App’ kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving ‘Mijn AfterPay’ kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0