OVER BAKBLADE

BaKblade.nl is het officiële verkooppunt van de baKblade en de enige aanbieder van de baKblade 2.0 in Nederland en België. Na een zeer succesvolle crowdfunding-campagne in de Verenigde Staten is dit gepatenteerde hulpmiddel in de zomer van 2017 officieel gelanceerd in Nederland en België. Met de baKblade wordt ingespeeld op een groot verborgen probleem. Rughaar is een groot taboe, bevindt zich op een plek waar mannen zelf niet bij kunnen en heeft een grote impact op het leven van behaarde mannen.

Rughaar is een groot verborgen probleem. Er wordt vaak afkeurend of zelfs met walging op gereageerd. Het gevolg is dat veel mannen zich er voor schamen. Uit onderzoek dat we zelf verricht hebben onder onze klanten is gebleken dat het hebben van rughaar voor veel mannen reden is geweest om bezoekjes aan het strand, zwembad of sauna over te slaan. Daarnaast voelen zij zich vaak geremd bij het hebben van intieme momenten. Geen wonder, volgens onderzoek door vrouw.nl is rughaar voor 73% van de vrouwen een ‘no go’ en ook in de herenliefde wordt er vaak afkeurend op gereageerd.

Eindelijk een doe-het-zelf oplossing

Tot voor kort was het vrijwel onmogelijk om je eigen rug te ontharen. Dit maakte het noodzakelijk om jezelf ‘bloot te geven’ bij een schoonheidsspecialiste of een bekende. Voor veel mannen toch een brug te ver. Het geeft het baKblade.nl team veel voldoening dat we met de baKblade 2.0 een uitstekende doe-het-zelf oplossing tegen rughaar hebben gelanceerd in Nederland en België. Niemand moet zich geremd voelen door zijn eigen lichaam.

Enorme hype

Aan de lancering van de baKblade 2.0 is een enorme hype vooraf gegaan. In de Verenigde Staten heeft een zogenoemde ‘Kickstarter-campagne’ de realisatie van de baKblade 2.0 mogelijk gemaakt. Deze vorm van crowdfunding heeft 6 keer meer opgebracht dan het doel was. 316.581 dollar in plaats van 50.000 dollar. Vervolgens ging Facebook aan de haal met een video van de baKblade 2.0. Een filmpje op de populaire pagina van Unilad werd ruim 83.000 keer gedeeld en er volgenden meer dan 188.000 reacties. Het geeft aan hoeveel animo er is voor de baKblade 2.0 en hoe groot de impact van rughaar is.

De nieuwe standaard op het gebied van rugontharing
De baKblade 2.0 is de opvolger en verbeterde versie van de baKblade 1.0 die sinds begin 2016 in Nederland en België verkrijgbaar is. De dubbele blades, de dryGLYDE technologie en het ergonomische S-vormige design staan garant voor een snel en glad resultaat. De baKblade kan zowel droog als onder de douche gebruikt worden, is beveiligd tegen snij-ongelukjes en volledig pijnloos. Scheerschuim en batterijen zijn niet nodig.

Let op: de productie van de baKblade 2.0 loopt nog niet op volle toeren. Om die reden is onze voorraad vaak beperkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0