Je eigen rug scheren: niet langer een garantie op een wervelfractuur

 In Blog

Je eigen rug scheren. Iedere man met rughaar heeft het wel eens geprobeerd. De eindconclusie was tot nu toe altijd hetzelfde: 75% van het haar zit nog op zijn plek, je moet naar de eerste hulp met een wervelfractuur en bij thuiskomst moet je alsnog je moeder vragen om dit vervelende klusje op te knappen. Gelukkig is dit inmiddels verleden tijd. Na de stoommachine in de negentiende eeuw en de automobiel in de twintigste eeuw, mag de baKblade zich alvast de uitvinding van de eenentwintigste eeuw noemen. Dit gepatenteerde hulpmiddel – dat sinds kort ook in Nederland en België verkrijgbaar is – maakt het mogelijk om binnen een mum van tijd je eigen rug te scheren. Weer een probleem opgelost!

Met de baKblade wordt voorzien in een behoefte. “Veel mannen vinden het geen pretje om afhankelijk te zijn van de hulp van een ander als het om het verwijderen van ongewenst rughaar gaat”, vertelt Laurens van baKblade Nederland. Harsen is bovendien erg pijnlijk – zeker als het gedaan wordt door iemand die er weinig ervaring mee heeft – en laserbehandelingen kosten een klein kapitaal. Een ander jouw rug laten ontharen met chemische ontharingscrème is voor veel mannen al helemaal geen optie. Daarom is het goed dat de baKblade er nu is. Je eigen rug ontharen kan nu snel, pijnloos en zonder ondersteuning. Het resultaat is een boterzacht ruggetje waarmee je geen modderfiguur slaat in de kleedkamer, slaapkamer of bij het zwembad.”

rug scheren

Een glad resultaat met de baKblade

Je eigen rug scheren met de baKblade

Dankzij het ergonomische design van de baKblade is het heel eenvoudig om de hele rug, schouderbladen en eventueel de bovenarmen te bestrijken. Laurens: “het scheermes van de baKblade is bovendien 3 keer zo breed als een normaal scheermes. Je rughaar scheren is dus zo gepiept. Dankzij de gepatenteerde dryGLIDE technologie is het eindresultaat altijd glad en zacht. Of de baKblade nog andere bijzondere eigenschappen heeft? Jazeker. Je kan ‘m zowel droog als onder de douche gebruiken. De baKblade roest niet en scheerschuim is niet nodig. Ik scheer mijn rug vaak als ik aan het douchen ben. Al het haar spoelt weg en het kost me maar drie minuten extra.”

Je eigen rug scheren: in Amerika al jaren heel normaal

De baKblade is al jaren een grote hit in Amerika. Laurens: “Ze vliegen daar als warme broodjes over de toonbank.” De reviews geven aan hoe tevreden de Amerikanen zijn met hun baKblade. “Op amazon.com zijn meer dan 800 reviews geplaatst en de BaKblade krijgt 4,7 van de 5 sterren. Dat zijn indrukwekkende cijfers. Eigenlijk is het te gek voor woorden dat het zo lang heeft geduurd voor deze doe-het-zelf oplossing in Nederland en België verkrijgbaar was. Gelukkig kunnen wij nu ook onze eigen rug scheren.”

Rug scheren: belangrijk om te weten

Het scheren van lichaamshaar wordt nog wel eens omgeven door hardnekkig mythes. Zo zijn sommige mensen ervan overtuigd dat er meer haar terugkomt na een scheerbeurt. Anderen denken dat het haar dikker wordt of sneller groeit. “We kunnen hier duidelijk over zijn”, vertelt Laurens. “Het zijn fabeltjes. De hoeveelheid rughaar en de dikte van het haar blijven gewoon hetzelfde. Je kunt dus met een gerust geweten je eigen rughaar scheren.” Bron: haarstichting.nl

Gebruiksaanwijzing

Je eigen rug scheren met de baKblade is een fluitje van een cent. Laurens: “Toch krijgt iedereen die de baKblade besteld duidelijke instructies hoe je het snelst een glad resultaat bereikt. Daarnaast is het goed om te weten dat de voorraad beperkt is. Ik adviseer iedereen om er snel bij te zijn als je voortaan zelf je eigen rug wilt scheren.”

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0