Lancering baKblade in Nederland en België

 In Blog

Rughaar is misschien wel het grootste taboe in de slaapkamer. Volgens onderzoek van vrouw.nl gaat een behaarde rug 73% van de vrouwen te ver en ook in de herenliefde is een tapijtje op de rug een ‘no-go’. Toch zijn er ook voor mannen niet tot nauwelijks middelen om de beharing op dit anatomisch onbereikbare gebied zelf te verwijderen. Om die reden wordt de baKblade dinsdag 8 december in Nederland gelanceerd. Dit is een gepatenteerd hulpmiddel – waarvan er in Amerika in een paar jaar tijd honderdduizenden zijn verkocht – waarmee mannen in een mum van tijd hun eigen rug kunnen scheren.

Met de baKblade wordt voorzien in een behoefte. “De huidige methoden om rughaar te verwijderen zijn waardeloos”, vertelt Laurens Koopman van baKblade Nederland. “Harsen is erg pijnlijk en gaat bij regelmatige behandelingen flink in de papieren lopen. Je rug laseren kosten helemaal een klein fortuin en een deel van het rughaar blijft gewoon zitten. Ontharingscrème is chemische rommel. Er kleven veel nadelen aan deze ‘oplossingen’ die als gemeenschappelijk kenmerk hebben dat je afhankelijk bent van de hulp van een ander. Met de baKblade is er eindelijk een goede ‘doe-het-zelf-oplossing’ die bovendien ook nog eens een stuk voordeliger is.”

Gebruik

De meeste gebruikers van de baKblade scheren hun rug 1 tot 2 keer per week. Laurens: “Dit kost in totaal slechts 5 tot 10 minuten en zorgt ervoor dat je de hele week verzekerd bent van een gladde rug. Het gebruik is extreem eenvoudig. Als je met een rugkrabber overweg kan, dan is de baKblade ook geen probleem. Uiteraard ontvangen klanten van ons instructies. “Rughaar scheren zorgt – zoals weleens gezegd wordt – niet voor meer haargroei. “Dit is een fabeltje. De hoeveelheid rughaar blijft gewoon hetzelfde. Ook de dikte van het haar en de groeisnelheid veranderen niet.”

baKblade

Het ergonomische design van de baKblade maakt het voor mannen erg eenvoudig om binnen korte tijd hun eigen rug te scheren. De gepatenteerde dryGLIDE technologie zorgt hierbij gegarandeerd voor een glad en zacht resultaat. De baKblade is 3 keer zo breed als een normaal scheermes, wat het mogelijk maakt om binnen korte tijd een groot oppervlakte te bestrijken. De baKblade kan zowel droog als onder de douche gebruikt worden, is beveiligd tegen snij-ongelukjes en volledig pijnloos. Scheerschuim en batterijen zijn niet nodig. Meer informatie over de baKblade is te vinden in deze video van iAlphaM.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0